Eko čistila, njihov pomen in uporaba - ECODEUS
16538
single,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

01 Feb Eko čistila, njihov pomen in uporaba

Čistilni servis ECODEUS uporablja pri storitvah čiščenja izključno EKO čistila. Ekološko namreč pomeni, da čistilo po uporabi, se pravi, ko se dozira v vodo in se nanaša na površino, katera se čisti, nima slabega vpliva na okolje.
Kakovostna ekološka čistila, potrjena s certifikatom kakovosti – evropska Eko marjetico – so namreč več kot 90 odstotno bio razgradljiva.
Pri tem se upoštevata dve vrsti biorazgradljivosti in sicer primarna, ki… pomeni, da je čistilo samo po sebi razgradljivo ter okolju neškodljivo in sekundarna, kar pomeni, da je čistilo razgradljivo tudi po uporabi, se pravi po tem, ko se nanj vežejo umazanija in maščobe.
Učinkovitost vseh čistil, tudi ekoloških, je seveda odvisna od njihove kakovosti in proizvajalca, torej se od znamke do znamke razlikujejo.

Najkakovostnejša eko čistila – tista, ki se lahko pohvalijo z Eko marjetico oziroma evropskim eko certifikatom ,so po učinkovitosti povsem primerljiva z najbolj učinkovitim čistilom na „neekološkem“ trgu in tako ne čistijo prav nič slabše od proizvodov, ki smo jih vajeni v vsakodnevni uporabi v gospodinjstvih.

Poleg tega, da so prijazna do okolja, so Eko čistila prijazna tudi do uporabnika. Brez težav jih uporabljajo alergiki, otroci in ljudje s suho in občutljivo kožo. Seveda pa je tudi pri Eko čistilih potrebno upoštevati doziranje in navodila za uporabo, čemur pri čistilnem servisu ECODEUS namenjamo še posebno pozornost.

Za razliko od številnih drugih čistil kakovostna Eko čistila ne povzročajo alergij in težav z dihanjem,so prijetnega in osvežujočega vonja in dajejo dolgotrajno svežino v prostoru. Ker deluje podjetje ECODEUS po smernicah okolju in ljudem prijaznega podjetja, uporabljamo pri svojem delu ekološko razgradljiva čistila.
Vaš čistilni servis ECODEUS , Benedikt

 

Deli z drugimi