Kdo smo - ECODEUS
16055
ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Kdo smo

Spoznajte ustanovitelja in voditelja

franjo-lavrencic

Zadolžen za poslovanje podjetja, oglede prostorov in objektov, izdelava ponudb in kontaktiranje s strankami, zadolžen za promocijo čistilnega servisa.

Franjo Lavrenčič

ECODEUS, prokurist
tatjana-lavrencic

Zadolžena za osebje, organizacija dela in razporejanje delavcev na terenu ter planiranje terminov, nabava čistil in ostalih pomožnih materialov, izvedba storitev na terenu.

Tatjana Lavrenčič

ECODEUS, lastnik in direktor

Spoznajte naše podjetje in delovanje

Osnovna dejavnost podjetja ECODEUS je kakovostno in zanesljivo opravljanje storitev čiščenja. Pri izvajanju dejavnosti skrbimo za zadovoljstvo naših naročnikov, varovanje in ohranjanje naravnega okolja ter predvsem graditev dolgoročnih partnerskih odnosov. Prav tako se trudimo, da z uporabo naravnih in ekoloških čistil prispevamo svoj delež tako k ohranitvi naravnega okolja, kot zdravemu življenjskemu prostoru. V veliko zadovoljstvo nam je, da s svojimi storitvami pripomoremo k urejenosti bivalnega in delovnega okolja, ter boljšemu počutju naših naročnikov, partnerjev.

Smo mlado in tehnološko inovativno podjetje, zato se bomo trudili, da prepoznamo potrebe svojih bodočih poslovnih partnerjev, bodisi podjetij, posameznikov ali skupnosti, še preden jih opredelijo sami, saj bomo le tako vedno korak pred njimi in imeli vedno pripravljen odgovor na vprašanje, ki se bo šele porodilo. Prav dolgoročna razvojna naravnanost, strokovni in tehnološki napredek ter visoka motiviranost zaposlenih lahko dolgoročno tvorijo trden in zanesljiv temelj podjetja.

Naša dolgoročna strategija je osredotočenost naše dejavnosti in storitev čiščenja na domačo regijo podravja ter pomurja z pripadajočimi občinami. Nudimo čiščenje večstanovanjskih objektov , poslovnih prostorov, novogradenj, individualnih objektov ter ostalih nizkih industrijskih objektov. Prepričani smo, da le strokovno usposobljeni in delovno motivirani zaposleni lahko kvalitetno opravljajo zadane naloge. Prav tako je izrednega pomena pozitivno naravnano delovno okolje, zato bomo omogočali slehernemu zaposlenemu,da poleg strokovnega znanja izražajo tudi osebne kvalitete kot so prijaznost, spoštovanje, poštenost, zanesljivost in inovativnost na področju čiščenja. Naši dolgoročni načrti so, da iz mikro podjetja v naslednjih petih letih zgradimo stabilno in razvejano strukturo podjetja z vsaj 20 zaposlenimi.

Delujemo na območju podravske regije, slovenskih goric,avstrijske štajerske pa vse do pomurja. Številni novi naročniki, ki se odločajo za nas dokazujejo,da delamo dobro, pošteno in preudarno, ter da smo na pravi poti, ki vodi le navzgor. Neprestano se trudimo upravičiti njihovo zaupanje v naše storitve. Izpostavimo lahko, da čistimo večstanovanjske objekte, poslovne objekte, novogradnje in individualne objekte na območju Benedikta, Maribora, Lenarta v Slov. Goricah, Gornje Radgone…. Prav tako smo dejavni kot čistilni servis v stroki gradbeništva.

  • Smernice podjetja ECODEUS so naravnane k kakovostnim storitvam, zaupanju in odgovornosti do ljudi, dela in okolja
  • Odzivamo se hitro, korektno in odgovorno
  • Stremimo k zaupanju naših poslovnih partnerjev
  • Gradimo prijazen odnos do okolja,zato uporabljamo ekološka in naravna čistila
  • Prizadevamo si zgraditi družbo, ki bo temeljila na prijaznem in spoštljivem odnosu ter medsebojnem razumevanju tako zaposlenih kot poslovnih partnerjev
1887

Prostorov

11

Trgovin

27

Lokalov

774

Kavic 😉

Naša pisarna

87%

Večstanovanjski objekti

Za redno vzdrževanje čistoče nudimo dogovorjena periodična čiščenja 1-2 x tedensko ali pogosteje, odvisno od želja in zahtev naročnika.

67%

Poslovni prostori

Delovno okolje je prostor, kjer preživimo velik del dneva, čist in urejen prostor, pripomore k dobremu počutju in delovni storilnosti.

75%

Industrijski objekti

Redno vzdržujemo čistočo vseh površin, praznimo koše za smeti, brišemo prah in odtise z vrat ter steklenih površin, čistimo sanitarije...

54%

Individualni objekti

Skrbimo za red in čistočo v vaših pisarnah, sejnih sobah, čajnih kuhinjah, hodnikih, dvigalih, dvoranah, odrih ter ostalih prostorih.