Zaupajte čiščenje zunanjemu izvajalcu - ECODEUS
16228
single,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

26 Apr Zaupajte čiščenje zunanjemu izvajalcu

Naročnik se razbremeni skrbi v zvezi z zagotavljanjem ustreznega kadra, organizacijo dela, naročanjem čistilnih pripomočkov, higiensko sanitarnega materiala ter v zvezi z nadzorom nad opravljenimi storitvami. Profesionalni čistilni servis zagotavlja nenehno izobraževanje zaposlenih o pravilni in ekonomični uporabi čistil in čistilnih tehnik ter ergonomični uporabi čistilnih pripomočkov. Pomemben poudarek je tudi na urejenosti zaposlenih na delovnem mestu, kodeksu obnašanja in primerni komunikaciji, ki je podlaga profesionalnega pristopa k delu.

Zunanji izvajalec ima na razpolago širšo strojno opremo, s strokovno usposobljeno ekipo pa omogoča izvedbo vseh rednih in izrednih čiščenj ter tudi dela na višini. Dežurna servisna ekipa poskrbi za intervencijska dela, saj je hitrost ob različnih nezgodah mnogokrat izjemnega pomena. Strokovna služba za kakovost skrbno izbira čistila, načine in tehnike čiščenja ter redno spremlja novosti na domačih in tujih trgih, prav tako pa skrbi za stalen nadzor nad kakovostjo storitev in tehnologijo dela.

Ponudba pa se ne konča samo pri čiščenju. Specializirani servis ponuja tudi izvedbo preostalih opravil v celovito urejenem objektu, kot so storitve hišnika vzdrževalca, čiščenje snega, košnja trave, urejanje zelenic in okolice in podobno. Tako se vzpostavi še močnejši partnerski odnos, ki naročniku omogoča prihranke na več področjih.

Deli z drugimi