Moderna zaščita površin - ECODEUS
16231
single,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

26 Apr Moderna zaščita površin

Sodobna sredstva za zaščito različnih trdih površin, naj bo to sanitarna keramika, dragoceno leseno pohištvo, stekla in ogledala ali pa vse vrste prevoznih sredstev, vsebujejo silicijeve delce na vodni osnovi, ki zagotavljajo največjo možno raven zaščite. Nano delci se ob stiku s površino na njo elektrostatično vežejo in s tem zapolnijo pore. Zaščitna plast prepreči, da bi umazanija prodirala v pore površine, hkrati pa jo zaščiti pred okoljskimi vplivi in omogoča bistveno lažje in hitrejše čiščenje. Uporaba je precej enostavna in ne zahteva daljših postopkov sušenja. Sredstva so odporna na širok temperaturni razpon, od -40ºC do 300ºC.

 

Rezultati, ki jih omogoča zaščita s silicijevimi delci:

• bleščeč sijaj brez intenzivnega čiščenja,

• bistveno manjša prisotnost umazanije in prstnih odtisov,

• precejšen prihranek časa, pa tudi finančnih sredstev, namenjenih čiščenju,

• zaščita in podaljšanje življenjske dobe površin.

 

Kar pa je najbolj pomembno, so biološko popolnoma razgradljiva, nimajo negativnega vpliva niti na človeka niti na površine oziroma okolje, saj ne vsebujejo nikakršnih kemičnih primesi in so v skladu z zahtevami zaostrene zakonodaje na področju kemikalij.

 

Deli z drugimi