Čiščenje poslovnih in javnih prostorov - ECODEUS
16204
single,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

25 Apr Čiščenje poslovnih in javnih prostorov

Precej naročnikov servisnih storitev se je odločilo za skrajno varčevanje in čiščenje naložilo lastnim zaposlenim. Naročniki, ki ostajajo pri zunanjih izvajalcih, pa želijo brezhibno očiščene prostore, čim manj opazno čistilno osebje in nenehno optimiziranje stroškov, pri čemer pogosto prestopijo osnovne sanitarne norme.

Na področju specialnih čiščenj je poudarek na hitrosti opravljenega dela, s čim manj motenj za delovni proces naročnika.

Vse bolj se uveljavljajo okolju prijazne tehnologije in čistila. Predvsem pri javnih naročnikih so se na podlagi uredbe o zelenih javnih naročilih povečale zahteve po čistilih z ekološko oznako, za druga področja ekološkega čiščenja pa pri nas še ni zanimanja.

V tujini se poleg uporabe okolju prijaznih čistil poudarja tudi čas čiščenja, večinoma pri dnevni svetlobi, s tem lahko podjetje prihrani precej električne energije. Na področju specialnih čiščenj je poudarek na hitrosti opravljenega dela, s čim manj motenj za delovni proces naročnika. Na trgu je tako že mogoče dobiti sodobne preparate, ki prej dolgotrajne postopke obdelave površin precej skrajšajo.

Deli z drugimi